Uitleg over
Stedenkorting.nl

Alle lokale kortingen

Stedenkorting.nl bespaart je naast geld ook een heleboel tijd en moeite! Op deze pagina staat in 4 simpele stappen uitgelegd hoe Stedenkorting.nl werkt en vooral wat jij hier aan hebt! Schrijf je ook in voor de nieuwsbrief van jouw stad!

Landelijke deals bekijken? Klik hier

Hoe werkt Stedenkorting.nl?

Elke dag zijn er veel aantrekkelijke deals op internet te vinden. Hoge kortingen op uitjes bij jou in de buurt komen aan de lopende band voorbij. Een middagje karten met vrienden, autorijlessen of een spotgoedkoop sterren-diner? Voor de prijs hoef je het niet te laten!

Groupon, Groupdeal, Golden Deals, SweetDeal...
Er zijn steeds meer websites die regionale kortingen aanbieden. Dagelijks alle sites, deals en nieuwsbrieven bijhouden is onmogelijk! Hoe zorg je er dan voor dat de beste deals niet aan je neus voorbij gaan?

Stedenkorting.nl biedt de ultieme oplossing!

Op Stedenkorting.nl vind je 24 uur per dag een actueel overzicht van alle deals in Nederland. Stedenkorting.nl verzamelt alle informatie van de beschikbare deals en geeft dit per stad weer in een up-to-date overzicht. Hierdoor bespaar je niet alleen geld, maar ook veel tijd!

Voeg Stedenkorting.nl toe aan je favorieten!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang dagelijks alle deals van jouw stad (of zelfs meerdere steden) in 1 nieuwsbrief! Zonder enige moeite ben jij de eerste die weet wat er bij jou in de buurt te beleven is. En natuurlijk altijd voor de scherpste prijs!

Klik hier om je in te schrijven!

Op STEDENKORTING.NL vind je o.a. aantrekkelijke deals van: